44GREEN Tuinontwerp| Tuincoaching


Zwartestraat 3 8647 Lo-Reninge
0485 82 71 98 Klik om te bellen

Over 44GREEN Tuinontwerp| Tuincoaching

Of uw tuin nu groot of klein, krom of hellend is, 44GREEN maakt een droomrealisatie van eender welke tuin u in gedachten heeft. Gezinstuinen, landschapstuinen, voortuinen, stadstuinen, moderne tuinen, landelijke tuinen of patio's behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wenst u een zwembad, zwemvijver, waterelementen, beregening of een petanquebaan? Dat kan. Jullie wensen kenbaar maken volstaat!

De tuin is een verlenging van het huis en een plek waar je tot rust kan komen of van de natuur kan genieten met je gezin. Bij 44GREEN kunt u terecht voor het ontwerpen van uw droomtuin alsook voor tuincoaching-en advies.


Zo is een goede structuur de basis van een mooie tuin. Realistische lijnen, prachtige paden, spelen met hoogteverschillen, een mooi terras of leuke waterelementen... Het speelt allemaal een rol. Door rekening te houden met de wensen van de klant, maar ook met de al aanwezige elementen wordt er in de tuin een evenwicht bereikt. Zowel op horizontaal als op verticaal vlak moet de beschikbare ruimte op een doordachte manier ingevuld worden.
De beplanting zorgt dan voor de final touch: geslaagde plantencombinaties die de smaak van de klant respecteren maken van de tuin een prachtig stukje natuur.Als ik een voorontwerp van de tuin maak, is dat een creatie waar ik met hart en ziel aan werk.

Een geslaagd ontwerp is volgens mij dan ook een ontwerp dat als het kloppend hart van de tuin beschouwd kan worden: het is de basis van een tuin die elk seizoen evolueert en telkens weer iets nieuws te bieden heeft. 

 

Foto's

Sfeer

44GREEN Tuinontwerp| Tuincoaching in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Privétuinen

Artikelen

Tuincoaching en tuinadvies | 44GREEN

Is uw tuin al aangelegd of bent u enkel op zoek naar advies? Als tuincoach help ik jullie om jullie buitenruimte te optimaliseren en geef ik advies over meubilair, beplanting, decoratie en kleuren.Dus...

Onze locatie

44GREEN Tuinontwerp| Tuincoaching


Zwartestraat 3 8647 Lo-Reninge
0485 82 71 98 Klik om te bellen