Bart Tempels Tuinarchitectuur


Multifloralaan 53 3120 Tremelo
0472 48 05 25 Klik om te bellen

Over Bart Tempels Tuinarchitectuur

Je ziet steeds meer mooi aangelegde en sfeervolle tuinen met oog voor detail, afwerking en inrichting... en je wil dit ook. Op een mooie zonnige dag verwijder je onkruid terwijl anderen vooral genieten van de rust en ontspanning die hun tuin hen biedt en...  je wil dit ook. Je overweegt een herinrichting van uw tuin met eventueel een zwembad maar je hebt geen idee hoe hieraan te beginnen...

Bij Bart Tempels Tuinarchitectuur creëren we unieke buitenruimtes die aansluiten bij jouw levensstijl. Een groene ruimte gevormd naar het beeld van jouw ideale droomtuin.  

Of het nu een grote of een kleine tuin betreft, een strakke moderne inrichting of een landschapstuin met speelse en organische elementen betreft... we creëren tuinen die de sfeer en verbondenheid van binnen naar buiten brengt. Een verlengde van de woning.

Om dit te bereiken luisteren we eerst en vooral naar jouw verhaal, naar jouw wensen en verlangens, naar hoe jouw ideale tuin er in jouw dromen uitziet. We bespreken uitgebreid het potentieel en de mogelijkheden van de tuin en gaan dan van start met het ontwerp. De uiteindelijke voorstelling van hoe jou toekomstige tuin er dan uit kan zien, doen we met behulp van een fotorealistische 3D-presentatie. Op deze manier kan je je tuin reeds ervaren en krijg je een een zeer realistisch beeld van je toekomstige tuin. Nadat we de materialen, verlichting en andere mogelijke details, zoals bijvoorbeeld de inrichting met tuinmeubilair of accessoires, op punt gezet hebben, is alles klaar voor de uitvoering. Hiervoor werken we met een team van professionele vakmensen die hun bekwaamheid bewezen hebben. Het eindresultaat is een prachtige tuin die volledig voldoet aan jouw ideale droomtuin. 

Rust en ontspanning, verbondenheid, creativiteit, schoonheid en functionaliteit. Ik ben Bart Tempels, de tuinarchitect die deze waarden combineert en voor jou tot leven brengt. 

Bart Tempels Tuinarchitectuur werd opgericht door Bart Tempels. Bart is als tuin- en landschapsarchitect afgestudeert in 1995 aan de Erasmushogeschool te Brussel, departement HORTECO. 

Rust, ontspanning, creativiteit en functionaliteit. Deze waarden brengen we voor jou tot leven in een uniek tuinontwerp

Foto's

Bart Tempels Tuinarchitectuur in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Privétuinen

Onze locatie

Logo Bart Tempels Tuinarchitectuur

Bart Tempels Tuinarchitectuur

Bart Tempels Tuinarchitectuur


Multifloralaan 53 3120 Tremelo
0472 48 05 25 Klik om te bellen