De Poorterstuin bvba


Hofkwartier 5 9255 Buggenhout
0472318932 Klik om te bellen

Over De Poorterstuin bvba

Wie is de eigenaar van De Poorterstuin?

Mijn naam is Deborah Seeldraeyers en sinds 2004 ben ik de trotse eigenaar van De Poorterstuin. Nadat ik mijn driejarige studie tot tuinaannemer en tuinontwerper had afgerond, maakte ik door de oprichting van de Poorterstuin in 2004 van mijn hobby en passie mijn beroep. Mijn bedrijf is vernoemd naar mijn eerste eigen tuin in Boom die lid was van de Open Tuinen van België vzw. Ook startte ik in 2005 een tweede project. Dit was het ontwerp van de tuin van De Patershoeve in Bruggenhout. Net als mijn eigen tuin werd deze ook opengesteld voor publiek. Sinds 2019 richt ik mij volledig op het ontwerpen van tuinen en het geven van advies en begeleiding.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Mijn specialiteit is het ontwerpen van tuinen die bij de leefwijze van diens eigenaar passen. Een passende tuin roept immers een bepaalde sfeer op, of dit nu een droogte minnende prairietuin is of een kleurrijke tuin vol bloeiende planten om van te genieten. Bij mij kun je met al jouw uiteenlopende wensen terecht.

Er hebben al meerdere reportages over mijn werk in diverse tijdschriften gestaan. Ook kun je natuurlijk een eerste indruk krijgen van mijn werk door mijn website te bezoeken. Hier vind je diverse voorbeelden van zeer verschillende, maar allemaal met passie ontworpen tuinen.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de eerste kennismaking bespreek ik niet alleen jouw wensen voor de tuin met je, maar verricht ik ook metingen en kan ik een voorontwerp maken. Ik gebruik graag moodboards. Deze kunnen namelijk niet alleen van pas komen om jouw wensen goed in kaart te brengen, maar ook om mijn idee achter het ontwerp te verduidelijken. Ik lever, zodra je volledig tevreden bent met de schets, een beplantingsplan op. Dit is een zeer gedetailleerde uitwerking van je ontwerp die met aquarel is ingekleurd. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je de tuin zelf of met hulp van een aannemer wil laten aanleggen, of mijn begeleiding tot het einde van het project wil.

Als je volledige begeleiding wil, dan maken we afspraken met een tuinman over de termijnen waarin er beplant wordt en wanneer materialen geleverd worden. Je kunt vervolgens de tuin zelf onderhouden of een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman. Geen enkele tuin is immers onderhoudsvrij.

Benieuwd wat ik voor jouw tuin kan betekenen of wil je zaken wijzigen in eerder tuinontwerp? Neem dan contact met mij op, ik sta graag voor je klaar!

Foto's

De Poorterstuin bvba in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beplanting

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Pleinen
Villaparken
Woonwijken

Onze locatie

De Poorterstuin bvba


Hofkwartier 5 9255 Buggenhout
0472318932 Klik om te bellen