Hofheren


Nijverheidsweg 20 9820 Merelbeke
09 391 88 77 Klik om te bellen

Over Hofheren

Waarom is Hofheren de beste keuze voor jou?

UNIEKE TUINEN OP MAAT Een moderne tuin met zwemfaciliteiten, een ecologische parktuin, een strakke bedrijfstuin, een kleurrijke stadstuin of een natuurlijk dakterras: Bij Hofheren zorgen we er graag voor. Van een ontwerp op maat, over piekfijne aanleg, tot periodiek onderhoud. Met veel aandacht voor jouw voorkeuren en wensen én met passie voor natuurlijk groen.

Meer over Hofheren:

Bij Hofheren staan we sterk in tuinaanleg. Niet alleen omdat we oog hebben voor detail en omdat we bijzonder goed zijn uitgerust met de nieuwste materialen en werktuigen. Ook – en vooral – omdat we het volledige plaatje aanbieden. Zo staan we in voor de grondwerken en de aanplant, over de aanleg van een terras tot de volledige inrichting van een buitenruimte.

Wat kan Hofheren je bieden?

Bij Hofheren specialiseren we ons in totaalprojecten van poolhouse tot beplanting. De Hofheren bestaat uit een bende jonge en gedreven vakmensen. We delen een passie voor natuur en prachtige tuinen én de drive om topwerk af te leveren natuurlijk. We hebben elk onze eigen expertise. Ons team onderhoud telt verschillende vakmensen die uw gazon, (fruit)bomen, struiken en hagen gezond en mooi houden. Het team aanleg beschikt dan weer over de nodige skills om het volledige plaatje aan te bieden: van grondwerken over aanplanting tot de inrichting van een buitenruimte. En voor het ontwerp hebben we een eigen tuinarchitect in huis. Ook telt Hofheren verschillende Europees gecertificeerde boomverzorgers die uw bomen onderzoeken en advies op maat geven. Met die verscheidenheid aan specialisaties zetten we samen onze schouders onder uw tuinproject.

Wie gingen je voor?

Vlaanderen

Hofheren in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Boomverzorging
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Begraafplaatsen
Elementvormgeving
Parken
Pleinen
Villaparken
Woonwijken

Ervaring landschappen

Elementvormgeving
Geluidschermen
Golfbanen
Landgoederen
Natuurontwikkeling
Recreatiegebieden
Watergangen
Wegen

Onze locatie

Hofheren


Nijverheidsweg 20 9820 Merelbeke
09 391 88 77 Klik om te bellen