Roosen Landscape


Ommegangstraat 2 9790 Wortegem-Petegem
0479 31 09 94 Klik om te bellen

Over Roosen Landscape

CONCEPT Roosen Landscape:

We hanteren een interactieve werkmethode door ter plekke te ontwerpen, te schetsen en te overleggen. De plaatsgebonden sfeer opsnuiven, observeren en analyseren geeft verrassende inzichten. Voor deze ontwerp-ervaring hebben we een veldambulance omgetoverd tot een exclusief rijdend kantoor. Momenteel staan we in de natuur, hopelijk binnenkort bij jou.

VISIE Roosen Landscape:

Elk ontwerp start met een doordacht concept waardoor verrassende ideeën vorm krijgen. Een tuin/landschap van de toekomst kan gezien worden als een evenwichtige interactie tussen de mens en zijn omgeving. We hechten daarom belang aan tuinen met een hoge sier –en gebruikswaarde in een unieke atmosfeer. We zetten in op smaakvolle ecologische tuinen/landschappen. We streven naar ingrepen die zorgen voor een veerkrachtig en zelf-onderhoudend systeem.

ONTWERP Roosen Landscape:

We schetsen, ontwerpen en creëren heldere concepten voor jouw tuin- en/of landschapsvraagstuk. Wij geven doordachte en innovatieve antwoorden in de vorm van een advies, een schets of een definitief ontwerp. Het is mogelijk om met de ideeën zelf aan de slag te gaan of het concept een vervolg te geven, met een door ons volledig uitgewerkt ontwerp. Dit met begeleiding tijdens en na de uitvoering.

Foto's

Office On Wheels

Roosen Landscape in het kort

Diensten

Advies
Architectuur

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Begraafplaatsen
Elementvormgeving
Parken
Pleinen
Villaparken
Woonwijken

Ervaring landschappen

Elementvormgeving
Landgoederen
Natuurontwikkeling
Recreatiegebieden
Watergangen

Certificeringen

MSc. Landschapsarchitect

Onze locatie

Logo Roosen Landscape

Roosen Landscape

Roosen Landscape


Ommegangstraat 2 9790 Wortegem-Petegem
0479 31 09 94 Klik om te bellen