SARO tuinontwerp


Vlinderstraat 13 8750 Wingene
0032478522174 Klik om te bellen

Over SARO tuinontwerp

Waarom is SARO tuinontwerp de beste keuze voor jou?

  • Sinds 2005 opgebouwde ervaring in tuinontwerp en aanleg 
  • Specialisatie in outdoor watertechniek, o.a. zwembad en jacuzzi, regenwater recuperatie systemen en automatiche beregeningssystemen
  • Sinds 1999 opgebouwde expertise inzake pomp- en watertechniek
  • Know-how om uw tuinproject zorgeloos en kwalitatief af te werken van A tot Z

De visie van SARO tuinontwerp:

Als zaakvoerder kijken we graag eens terug naar het reeds afgelegde traject, maar uiteraard ook -en nog liever- vooruit. Bijvoorbeeld hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen en van dienst kunnen zijn, maar ook hoe we onze leefwereld in de toekomst kunnen verbeteren op gebied van kwaliteit, comfort en gezondheid.

Live - Play - Swim - Relax

Onze drijfveer om telkens weer kwaliteit af te leveren en nauw, persoonlijk contact met de klanten te onderhouden resulteert in een ontspannen en aangename samenwerking. Onze klanten hebben één aanpreekpunt doorheen het project, iets wat hen een gevoel van vertrouwen en rust doet ervaren.

Wie ging jou voor?

Het gros van onze klanten komt uit West- en Oost vlaanderen.

Grotendeels zijn het drukbezette mensen uit het bedrijfsleven die de weinige tijd met hun gezin, familie en vrienden een zo kwalitatief en zorgeloos mogelijke invulling willen geven en daar hun buitenomgeving op afstemmen. Hierbij zijn zaken als een doordacht ontwerp, kwaliteit in uitvoering en automatisatie cruciaal. De combinatie van een maairobot en een automatisch irrigatiesysteem bijvoorbeeld, zorgt al voor heel wat extra vrije tijd plus een besparing op onderhoudskosten.

Onder onze klanten mogen we ook een aandeel 45-plussers noteren. Deze leeftijdsgroep wenst, nadat hun kroost op eigen benen staat en de wijde wereld , hun buitenruimte in te richten met focus op relaxen en genieten. De schommels, trampolines en glijbanen maken plaats voor een rustgevend tuinconcept, al dan niet met zwemvijver, Jacuzzi of zwembad.

Ook mensen met een kleine stadstuin weten ons te vinden. Een kleine, saaie, grijze buitenruimte omtoveren tot een loungy hotspot of groene oase: het kan allemaal.

Foto's

SARO tuinontwerp in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Daktuinen
Privétuinen
Vijver, zwembad en jacuzzi

Onze locatie

Logo SARO tuinontwerp

SARO tuinontwerp

SARO tuinontwerp


Vlinderstraat 13 8750 Wingene
0032478522174 Klik om te bellen