Studio k


vredestraat 72 2600 Antwerpen
0473 80 81 39 Klik om te bellen

Over Studio k

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Wij  focussen ons op unieke totaaloplossingen, hoogstaande interieurarchitectuur en eigentijdse buitenruimte.

studio k vertaalt uw verhaal in een kwalitatief, tijdloos en eigen ontwerp met gevoel voor detail, ritme, structuur & textuur. Ons team ontwerpt totaalervaringen op het raakveld tussen architectuur, interieur en buitenruimte. Wij denken graag samen mee om van uw tuin een groene en gezellige oase te maken. Om van uw huis een thuis te maken. Daarnaast hebben we een uitgebreide kennis van (inheems)beplanting, ecologisch groenbeheer en de opmaak van (natuur)beheerplannen.

studio k gaat samen met u aan de slag op weg naar een zintuigelijke plek waar u zich goed voelt, een comfortabele thuis. We vertalen uw noden naar een optimale balans tussen functionele efficiëntie, ruimte-ervaring en emotionele beleving.

U heeft de keuze tussen een design & build traject of een design traject. Bij een design & build traject volgen wij uw project van A tot Z op. Van opmeting over voorontwerp tot uitvoeringsplannen en werfopvolging zullen wij u steeds begeleiden in de keuzes die dienen gemaakt te worden en u een selectie van materialen en mogelijkheden tonen. 

Bij een design traject, krijgt u een volledig ontwerp- en uitvoeringsdossier van ons waarmee u zelf aan de slag kan gaan.

Wist je dat we ook een 'Beplantingsplan op maat' hebben sinds kort? In 4 eenvoudige stappen transformeren we je tuin naar een plek vol kleur en beleving. We leggen hier de focus op enkel de beplanting. Ideaal voor als je de structuur van je tuin al ok vind, maar toch meer bloemen, bijen, hommels en biodiversiteit wilt. Alle info via www.studiok.be/beplantingsplanopmaat

Laat ons samen je droom waarmaken. 

Karlien Heremans, zaakvoeder studio k

'Wij geloven dat onze ontwerpen voortdurend grenzen moeten verleggen om elk huis en tuin een unieke en eigen uitdrukking te geven’ 

- studio k -

Foto's

Studio k in het kort

Diensten

Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Elementvormgeving
Parken
Pleinen
Woonwijken

Ervaring landschappen

Landgoederen
Natuurontwikkeling
Recreatiegebieden

Onze locatie

Studio k


vredestraat 72 2600 Antwerpen
0473 80 81 39 Klik om te bellen