Tuinarchitectuur Roeland Vranckx


rauwelkoven 130 2440 Geel
0486 11 25 98 Klik om te bellen

Over Tuinarchitectuur Roeland Vranckx

UW AANSPREEKPUNT VOOR ALLE TUINWERK…
Al overheen drie generaties bedenken en maken wij mooie tuinen. Al die tijd proberen we steevast uit te blinken in creativiteit, originaliteit én sterk aanlegwerk. Van het ontwerpen, het aanleggen tot het onderhouden van uw tuin, steeds kan u bij ons terecht voor deskundig advies en vakkundige uitvoering.

KLEIN & KWALITEIT...
Met onze tiental teamleden zijn we eerder een klein tuinbedrijf. Hoewel een schaalvergroting zich continu aandient, werken we verder met deze capaciteit. Enkel zo kunnen we kwaliteit in afwerking blijven garanderen. Van de eerste pennentrek aan de tekentafel tot de plaatsing van de laatste terrastegel, het gebeurt steeds met oog voor detail en in volle samenspraak met de opdrachtgever. Tuinen maken, dat is een ambacht...

CREATIEVE DENKERS...
We hebben de kunde om sfeer te scheppen in een tuin, de feeling om te voelen wat een tuin nodig heeft en de passie om een unieke tuin vorm te geven. We denken door en gaan daarbij weinig uitdagingen uit de weg. Problemen grijpen we als kansen aan: voor elke situatie zoeken we naar de voor u meest gunstige oplossing, rekening houdend met de nieuwe trends en ontwikkelingen in de tuinbranche.

WOORDEN EN DADEN…
Elke realisatie gebeurt in een sfeer van volle transparantie, inspraak, eerlijkheid en vertrouwen. Net dat is ons handelsmerk en net daarin onderscheiden we onszelf. Service is bij ons geen leeg begrip. We houden niet van half werk. Ook niet van grote woorden en stoef. We gaan voor doordachte tuinontwerpen en dito realisaties. Het uitwerken van flitsende 3d-presentaties is makkelijk. Het uitdenken van een tuin, die in realiteit en op lange termijn mooi blijft ogen, is complexer.

"van het kleinste voortuintje tot de meest exclusieve villatuin"

Foto's

Tuinarchitectuur Roeland Vranckx in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Boomverzorging
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Team

Onze locatie

Logo Tuinarchitectuur Roeland Vranckx

Tuinarchitectuur Roeland Vranckx

Tuinarchitectuur Roeland Vranckx


rauwelkoven 130 2440 Geel
0486 11 25 98 Klik om te bellen